ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII

PROSTATITA ESTE PERICULOASĂ PENTRU SĂNĂTATE-ESTE O BOALĂ CARE AFECTEAZĂ ÎNTREGUL CORP AL UNUI BĂRBAT!

Chiru Marian
Urolog șef

Director al Centrului de Oncourologie, lector la Universitatea de Urologie, profesor, chirurg practicant în Europa. Specializată în următoarele operații: prostatectomie radicală folosind un robot de TURP (rezecția transuretrală a glandelor sau a prostatei) și enuclearea cu laser a adenomului de prostată.

Concomitent cu apariția prostatitei în viața unui bărbat, este foarte probabil ca acesta să se confrunte cu următoarele probleme:

● IMPOTENŢĂ

● ADENOM SAU HIPERPLAZIE DE PROSTATĂ

● CANCER DE PROSTATĂ

Lucrul rău este că în 96,7% din cazuri, bărbații care suferă de prostatită se confruntă mai devreme sau mai târziu cu așa-numita impotență masculină, adică disfuncție erectilă, care este o încălcare a vieții sexuale a unui bărbat din cauza incapacității de a obține sau de a menține o erecție.

Cancerul de prostată apare de obicei în stadiile tardive ale inflamației adenomului prostatic ca o consecință previzibilă a prostatitei. Bărbații care nu acordă atenția cuvenită unei boli atât de periculoase precum prostatita își riscă de fapt viața. Dacă doriți să trăiți o viață lungă și sănătoasă și doriți să aveți o erecție bună și un libidou normal, trebuie să tratați orice formă de inflamație a prostatei. Și acest lucru ar trebui făcut cât mai curând posibil – în primele etape ale bolii.

Problema este că, în ciuda faptului că majoritatea bărbaților își monitorizează sănătatea și își dau seama de existența acestei probleme, ei nu se adresează medicilor pentru a o rezolva. Acest lucru se datorează, de obicei, faptului că nu consideră că inflamația prostatei este o problemă cu adevărat periculoasă, iar unii chiar consideră că este ceva de rușine și de ascuns. Ca urmare, majoritatea pacienților pur și simplu nu acordă atenție problemei și simptomelor, iar atunci când caută în cele din urmă ajutor (dacă este necesar), este adesea prea târziu și cancerul progresează deja.

Trebuie să știm că prostatita este o boală mortală care poate progresa și, în cele din urmă, poate duce la cancer. Fără un tratament corect și adecvat, această boală poate duce la deces în doar 1-2 ani, care apare de fapt la un număr mare de pacienți.

Astăzi, bărbații au o oportunitate unică de a preveni și vindeca prostatita și adenomul de prostată o dată pentru totdeauna – chiar și fără vizite regulate la medic.

În 2021, a apărut un produs de nouă generație care poate restabili rapid funcția prostatei, ameliora inflamația existentă și ajuta la simptomele prostatitei, chiar și în cazurile severe când problema a fost ignorată de ani de zile, în plus, acest produs are un efect pozitiv asupra potenței masculine și ajută la creșterea duratei actului sexual. Acest produs natural de origine vegetală se numește Vitaprost... Acesta este un produs 100% natural care este potrivit pentru toate categoriile de pacienți. Dezvoltarea acestui produs și cercetarea sa au durat doi ani și au avut loc sub auspiciile medicilor de vârf care practică în Europa și America.

În acest an, Asociația Chirurgilor a finalizat cu succes studiile clinice Vitaprost, proiectat pentru cea mai eficientă luptă împotriva prostatitei. Serviciul de presă al Institutului de Urologie, pe baza căruia a fost creat produsul, a emis următoarea declarație:

1. S-a dovedit că Vitaprost este un remediu eficient în 98% din cazuri. Acest procent a fost obținut prin aplicarea unei metode standard de numărare (adică numărul bărbaților recuperați a fost determinat în raport cu numărul total de pacienți dintr-un grup de 100 de persoane care au primit produsul).

2. În 96% din cazuri, absența completă a simptomelor prostatitei după întreruperea tratamentului a fost dovedită (procentul a fost obținut prin studii timp de 6 luni).

3. După o săptămână de utilizare a produsului, toți pacienții au observat o creștere semnificativă a libidoului și o potență îmbunătățită.

4. În 95% din cazuri, există o creștere a duratei actului sexual.

5. Nu s-au observat efecte secundare sau reacții alergice.

6. Vitaprost s-a dovedit a fi un produs cu adevărat revoluționar și ar trebui recunoscut ca unul dintre principalele tratamente de prostatită disponibile astăzi.

Dinu Laurențiu
Urolog șef al Institutului din Timișoara

Experiență de muncă - 18 ani. Dinu Laurențiu este unul dintre cei mai renumiți urologi din lumea medicinei. Deoarece d-nul Dinu este unul dintre cei mai buni chirurgi practicanți care efectuează cu succes operații (inclusiv minim invazive) pe tractul urinar.

Este membru al Asociației Europene a Urologilor, al Asociației Pacienților cu Cancer și al Societății urologilor din România


În țara noastră, nu au existat medicamente eficiente și accesibile pentru tratamentul prostatitei o lungă perioadă de timp, ceea ce a dus la consecințe cu adevărat teribile. Această boală se dezvoltă la 45% dintre bărbații vârstnici și, este mult mai severă și mai periculoasă, la 25% dintre tineri. Vitaprost - aceasta este o abordare cu adevărat revoluționară a tratamentului prostatitei, un adevărat panaceu. Eficacitatea acestor capsule a fost dovedită în practică atât în SUA, cât și în Europa. Compoziția unică a capsulelor a făcut din Vitaprost un asistent indispensabil în lupta împotriva prostatitei.

Produsul a trecut studiile clinice și rezultatele sunt cu adevărat excelente. În aproximativ 98% din toate cazurile, produsul este eficient și oferă o remisiune persistentă. Simptomele, cum ar fi adenomul de prostată, dispar complet. În cazuri rare de recidivă, tratamentul repetat cu Vitaprost duce la o recuperare completă.

În plus, datorită unui complex de ingrediente naturale puternice Vitaprost îmbunătățește potența masculină și are un efect pozitiv asupra duratei actului sexual.

Vitaprost -singura metodă extrem de eficientă care rezolvă problemele în orice stadiu al bolii. Ea are un efect terapeutic fără precedent asupra întregului sistem genito-urinar al bărbaților. Pur și simplu, după un curs de tratament cu acest remediu, organismul masculin începe să funcționeze ca la un bărbat sănătos de 25 de ani. De aceea recomand acest remediu tuturor bărbaților. Chiar și la cei care nu au simptome de prostatită, deoarece cursul cu acest produs este o prevenire excelentă care are un efect pozitiv asupra sănătății bărbaților.

În plus, produsul a trecut toate testele necesare pentru a obține certificatele corespunzătoare. Studiile clinice confirmă pe deplin eficacitatea acestuia.

Dragi bărbați, nu vă neglijați sănătatea. Nu vă învinovățiți pentru problemle de potență și începeți tratamentul chiar acum! AVEȚI GRIJĂ DE DVS!

În prezent, puteți comanda Vitaprost numai pe site-ul oficial al producătorului prin formularul de comandă de mai josDeschide cutia și câștigă o reducere de 50% la comanda Vitaprost!
50%
50%
50%
50%
50%
50%
50%
50%
50%

A rămas 1 încercare!
Încearcă din nou!

50%* reducere! 318 RON 159 RON

Tot ce aveți nevoie este să completați formularul de comandă:

12 comentarii
3.10.2021
Barcea Felix
Am comandat produsul cu mai puțin de o lună în urmă și după o săptămână de utilizare am simțit rezultatele. M-am gândit că o operație teribilă mă aștepta deja, dar mulțumesc lui Dumnezeu că a funcționat. Acum am 54 de ani, dar mă simt 34. Nu mă așteptam, dar sunt foarte plăcut surprins! :)
4.10.2021
Apostu Olimpiu
Și eu pot confirma! Un produs foarte bun! În ultimii ani, am încercat de multe ori să rezolv problemele de potență, dar fără succes. Am cumpărat recent Vitaprost , poate acum vreo șase luni, și de atunci nu am mai avut probleme. Datorită lui Vitaprost, savurez o erecție bună și un sex de lungă durată. Recomand acest remediu tuturor bărbaților, în special celor peste 40 de ani! Și voi adăuga, sexul cu soția mea a devenit într-adevăr mult mai bun, cred că bărbații mă vor înțelege!
Toate acestea se datorează Vitaprost !
4.10.2021
Lican Mădălin
Bună ziua dragi prieteni! În orice caz, nu ignorați simptomele prostatitei – aceasta este o boală foarte insidioasă care, dacă nu este tratată la timp, poate duce la cancer. Una dintre rudele mele a murit de cancer de prostată. Prin urmare, la primul semn, m-am dus imediat la medic. M-am dus la el timp de un an, dar fără nici un rezultat... Dar, datorită lui Vitaprost, am făcut progrese semnificative în tratament și, cel mai important, rezultatele au apărut instantaneu!
5.10.2021
Echim Viorel
Am suferit de prostatită în ultimele șase luni, chiar m-am dus la un masaj de prostată, am încercat totul pentru a o vindeca, dar numai cu Vitaprost am reușit în doar patru săptămâni. Am uitat complet de prostatită, deși majoritatea medicilor la care m-am dus m-au asigurat că va dura ani de zile pentru a mă recupera complet. Dar, de fapt, aveam nevoie de un singur produs pentru a-mi rezolva toate problemele.
6.10.2021
Sebeșan Ionuț
La început, timp de aproape două luni am încercat să fiu tratat cu un remediu binecunoscut prescris de un medic, care sa dovedit a fi absolut inutil. Starea mea nu s-a îmbunătățit deloc, m-a făcut doar să merg la toaletă din ce în ce mai des. Tratamentul cu acest medicament nu a avut efect. Apoi am aflat accidental despre Vitaprost pe internet. Am decis să încerc pentru că medicina tradițională era neputincioasă în cazul meu. Spre uimirea mea Vitaprost mi-a rezolvat problema foarte repede Sunt fericit!
7.10.2021
Uncescu Cosmin
Nu m-am gândit niciodată că într-o zi voi susține o discuție atât de grea. Nu a fost doar un șoc emoțional, ci un verdict asupra viitoarei mele vieți sexuale, ceea ce este foarte dificil, mai ales pentru un tânăr. Cu toate acestea, nu am disperat și mi-am propus să-mi rezolv problema în toate modurile posibile. Desigur, căutarea a ceea ce mă va ajuta a fost lungă, dar în cele din urmă am constatat că Vitaprost este singurul remediu eficient care m-a ajutat cu adevărat! Nu mă așteptam să fie atât de rapid și eficient.
8.10.2021
Câmpen Dorin
Și eu pot confirma acest lucru, am fost tratat și cu acest remediu. La început, am fost tratat cu antibiotice, am mers la diverse masaje terapeutice, am cheltuit mulți bani și am depus mult efort. La început am crezut că totul merge bine, dar după câteva luni prostatita sa întors. Apoi am început să iau Vitaprost, au trecut 4 luni de la începutul cursului tratamentului cu acest produs. Am uitat deja că am avut odată prostatită. Mulțumesc!
8.10.2021
Jărcuță Florentin
Prieteni, nu mai știu ce să fac. Am suferit de prostatită timp de cinci ani! Am inflamație și dureri acute! Cu o răceală ușoară, toate simptomele apar imediat. M-am dus la doctori diferiți, mi s-au prescris diferite antibiotice, dar nimic nu a ajutat. Starea mea se îmbunătățește doar pentru o perioadă scurtă de timp, iar apoi totul se repetă din nou și din nou! M-am săturat să iau antibiotice. Credeți că Vitaprost mă poate ajuta cu adevărat să scap de această infecție pentru totdeauna?
8.10.2021
Ochescu Petrișor
De asemenea, am tratat prostatita cu antibiotice, a funcționat temporar, dar apoi problema a revenit și a trebuit să încep din nou. Dar după cursul Vitaprost, am reușit în cele din urmă să fac față problemei, sperăm pentru totdeauna. Recomand!
9.10.2021
Adamescu Andreea
Soțul meu a avut, de asemenea, probleme cu potența, a fost tratat mult timp, dar de fiecare dată fără nici un rezultat. În cele din urmă, medicul a spus că bacteriile care cauzează prostatita au devenit pur și simplu rezistente la antibioticele pe care le lua. Din acest motiv, ne-a recomandat să încercăm Vitaprost. Compoziția produsului este super! Ne-a ajutat după primul curs! A trecut aproximativ un an, iar prostatita nu sa întors. Este o victorie.
9.10.2021
Veliu Alex
Am discutat despre administrarea Vitaprost cu medicul meu și a spus că remediul este bun și că ar trebui încercat. Ca urmare, rezultatul a depășit toate așteptările noastre, sa dovedit că am fost complet vindecat de prostatită, iar medicul meu pur și simplu nu-și putea crede ochii Acum el prescrie Vitaprost , tuturor pacienților săi
11.10.2021
Gican Petre
Nu există alte produse similare pe piață. Vitaprost este capabil să ajute chiar și cu cancerul de prostată. Acesta este singurul produs care funcționează 100%. Am verificat pe mine și pe alți doi cunoscuți. Cu toții am scăpat de problemele de prostată odată pentru totdeauna. În general, pot spune că acesta nu este doar punctul meu de vedere subiectiv! La urma urmei, Vitaprost are rezultate confirmate clinic.
Global Partners LTD,
Privacy Policy | Report